Nedbrydning

 Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 27 92 33 02

Effektiv nedbrydning på Fyn og i Jylland

Entreprenør Firmaet AMJ udfører både små og store nedbrydningsopgaver for private og erhverv på Fyn og i Jylland. Vores opgaver spænder fra nedbrydning og nedrivning af enkelte vægge eller mindre udhuse til hele bygninger og anlæg. Uanset om du har behov for totalnedbrydning, delvis nedbrydning eller indvendig nedbrydning, så løser vi opgaven for dig.

Totalnedbrydning 

Vi tilbyder at gennemføre totalnedbrydning, også hvis pladsforholdene er trange. Under totalnedbrydningen nedbrydes alle byggeelementer, som vi sorterer og knuser, og håndteringen foregår naturligvis med hensyn til miljø, regulativer og omgivelser. Efter nedbrydningsarbejdet sorteres og bortskaffes de nedbrudte byggematerialer på forsvarlig vis, hvoraf en stor del bliver sendt til genanvendelse. 


Indvendig nedbrydning

Trænger huset til en totalrenovering, men vil du samtidig bevare facaden, eller ønsker du blot at få væltet en eller flere vægge eller få nedbrudt trapper, så sørger vi for en effektiv og skånsom indre nedbrydning. Vi sørger naturligvis for at bortskaffe de nedbrudte materialer på forsvarlig vis og efterlader området pænt og ryddeligt, så det er klar til at blive bygget op igen.

Vi udfører flg. inden for nedbrydning

  • Nedbrydning af køkken og badeværelse

  • Nedbrydning af vægge og lofter

  • Nedbrydning af gulve

  • Nedrivning af vægge og lofter

  • Bortskaffelse af byggeaffald

  • Oprydning og klargøring til opbygning

Entreprenør Firmaet AMJ

Frugthaven 6
5580 Nørre Aaby
Telefon: 27 92 33 02
Email: amj.entr@gmail.com

Kontakt os for tilbud
Leveret af