Jord og beton

 Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 27 92 33 02

Effektivt jord- og betonarbejde på Fyn og i Jylland

Har du brug for at få gravet ud til sokkel, støbt et nyt gulv eller for at få flyttet en mængde jord? Så står Entreprenør Firmaet AMJ klar til at hjælpe dig. Vi udfører professionelt jord- og betonarbejde i forbindelse med renovering og nybyg for både private og erhverv, og uanset opgavens størrelse er vi fokuserede på at levere et stykke kvalitetsarbejde, vi som fagfolk kan være stolte af.

Veludført og holdbart 

Når vi skal udføre opgaver inden for jord- og beton er kvaliteten i fokus. Alle opgaver skal løses, så resultatet bliver tilfredsstillende både for dig som kunde og os som fagfolk. Vi benytter os derfor af materialer, maskiner og medarbejdere, der understøtter et stykke arbejde af højeste kvalitet. Derfor er du garanteret et veludført stykke arbejde, der holder mange år frem, når du får udført et stykke arbejde af os.

 

Kyndig sparring

Som fagfolk ved vi alt mellem himmel og jord, når det kommer til jord- og betonarbejde. Vi tilbyder derfor professionel rådgivning om lige netop din opgave, så vi finder den bedste løsning til lige netop dit projekt. Derudover sørger vi for en tæt kontakt hele forløbet igennem, så du hele tiden er opdateret på vores fremskridt. På den måde sikrer vi os størst mulig kundetilfredshed, som er alfa og omega for os.

Vi udfører flg. opgaver inden for jord og beton

  • Udgravning til sokkel, fundament og have

  • Støbning af sokkel, fundament og kælder

  • Støbning af vægge og trapper

  • Støbning af gulve og terrændæk

  • Udgravning til fjernvarme og kloak

  • Jordudgravning og planering

  • Nedrivning og rydningsopgaver

Entreprenør Firmaet AMJ

Frugthaven 6
5580 Nørre Aaby
Telefon: 27 92 33 02
Email: amj.entr@gmail.com

Kontakt os for tilbud

Billeder af nogle af vores opgaver

Udgravning til sokkel

Udgravning, støb sokkel med drivhusfundament