Belægningsarbejde

 Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 27 92 33 02

Kvalitetsbevidst belægningsarbejde på Fyn og i Jylland

Skal du have lagt ny indkørsel, have anlagt terrasse, havesti eller noget helt fjerde? Så står Entreprenør Firmaet AMJ klar til at løse opgaven for dig. Vi løser belægningsopgaver for både private og erhverv på Fyn og i Jylland, og vi løser med glæde både de store og de små belægningsopgaver.

Fliser, sten eller grus

Når du skal have ny belægning, vil valget af stentype afhænge af, hvad belægningen skal kunne bære. Er det en gangsti i haven, så er mulighederne for belægningstype næsten uendelige, men skal den bære større biler eller maskiner, så er der bestemte typer sten, fliser og underlag, der vil egne sig bedst. Hvad end du drømmer om granit, fliser, natursten eller grus, så kan vi sammen med dig finde den bedste løsning, der passer til dine behov. 

 

Professionel rådgivning 

Med talrige valg om stenstørrelse, farver, stentyper og mønstre kan det virke uoverskueligt at tage en beslutning om belægningstype og -udseende. Derfor tilbyder vi dig naturligvis kyndig rådgivning, så du ender med lige netop den belægning, der passer til dit hus, din have og dine ønsker og behov. 

 

Belægning og beplantning

Vi tilbyder også at klare de anlægsopgaver, som ofte følger belægningsarbejde. Vi vil blandt andet gerne stå for ny beplantning og etablering af græsarealer, så det nye look i din have eller indkørsel bliver helstøbt og fuldendt.

Vi kan bl.a. hjælpe med

  • Belægning af indkørsler

  • Belægning af terrasser

  • Belægning af gangstier

  • Opbygning af trapper

  • Opbygning af støttemure

Entreprenør Firmaet AMJ

Frugthaven 6
5580 Nørre Aaby
Telefon: 27 92 33 02
Email: amj.entr@gmail.com

Kontakt os for tilbud

Billeder af nogle af vores opgaver

Leveret af