Anlægsarbejde

 Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 27 92 33 02

Anlægsarbejde på Fyn og i Jylland

Skal du have ny beplantning eller anlagt græsarealer, for eksempel i forbindelse med jord- og betonarbejde eller belægningsopgaver, så står vi hos Entreprenør Firmaet AMJ klar til at udføre opgaven for dig. Vi udfører nyanlægninger og omlægninger af udendørsarealer for både private og erhverv på Fyn og i Jylland, og uanset om opgaven er lille eller stor, så udføres den med grønne fingre og kvalitetsbevidsthed.

Individuelle løsninger

Vi har erfaring med alle slags opgaver inden for anlægsarbejde, og derfor har vi det bedste grundlag for at rådgive dig til den mest optimale løsning, der møder dine individuelle ønsker og behov. Som entreprenørfirma tilbyder vi ikke kun at udføre anlægsopgaver, men også alt det arbejde, der går forud for det grønne arbejde og skaber det bedste grundlag for et smukt udendørsareal. Vi sørger både for jord- og betonopgaver som udgravning, støbning, belægning og trapper, samt den sidste finish med beplantning og anlægning af græs. 

 

Få et uforpligtende besøg

Hvad end du ønsker at byde dine gæster velkommen med et smukt indgangsparti, drømmer om en ny, grøn have eller noget helt tredje, så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak. Sammen med dig ser vi nærmere på dit udendørsareal og får en snak om dine ønsker, behov og muligheder, så vi kan komme med et forslag til opgaveløsningen.

Vi løser flg. inden for anlægsopgaver

  • Belægningsopgaver på terrasser, indkørsler og stier

  • Opsætning af støttemure og trapper

  • Etablering eller flytning af større sten

  • Beplantningsopgaver

  • Anlæg af græs

  • … og meget mere!

Entreprenør Firmaet AMJ

Frugthaven 6
5580 Nørre Aaby
Telefon: 27 92 33 02
Email: amj.entr@gmail.com

Kontakt os for tilbud